2011. december 29., csütörtök

Képrámakészítés dekorgumiból


Dekorgumi-választék
A mostanában véget érő évben a legtöbb keresőkből rámtaláló olvasó a "képráma" kulcsszó beütése után jutott ide a blogra. Úgy gondoltam, hogy írok egy bejegyzést erről is, ne csalódjatok.
A prototípust Emilíától tanultam egy családos hétvégén, így annak alapján mutatom be én is a tudományom.

Szükséges kellékek:
  • dekorgumi a kívánt mennyiségben és színben (hobbiboltokban lehet kapni: vastagabb és puhább kartonpapírra emlékeztet a fogása, de mégsem az.) Én egy A5-ös méretű rajzhoz egy egész ívet használtam fel.
  • (színes) kartonlap

2011. december 26., hétfő

Mit hozzon az Angyal jövőre?

Kész állatkert
Mit hozzon az Angyal jövőre, hogy közösen játszodjon a család?
Idén is járt nálunk az Angyal, nomeg előtte a Mikulás. Gondolom, titeket se hagytak ki. Kaptunk ajándékot (vesszőt, édességet, játékot), mint minden évben. Azonban ebben az évben egy olyan kekszcsomaggal leptek meg bennünket, hogy minden pénzt megért!

2011. december 13., kedd

Ajándék, amiért érdemes éjszakázni

Saját készítésű könyv/lapozó!
Ajándékozni jó, illetve ajándékozni sokszor kell. Mit tegyél, ha tényleg valami igazán érdekeset (értékeset) szeretnél ajándékozni, aminek tényleg örül, netán valamilyen téren fejleszti is a gyereket?
Nagymaszat négyéves szülinapja előtt én is ilyen dilemmák közt lebegtem: mivel tudjuk megajándékozni, ami csak neki szól, amiről érzi, hogy milyen fontos a számunkra. A lényeg, hogy keményen törtem a fejem, s megszületett a végeredmény!

2011. december 7., szerda

Fűzős játékok a bakancs-szezonban

Ez az otthoni, kerti cipő is megfelel a feladatnak.
A nagy bakancs-szezon elkezdődött! 
Újra itt a tél és elővettük a szekrényből a bakancsokat. A bakancsok előhalászásával olyan új lehetőségek merültek fel játékos életünkben, amely minimális pénzbe kerülnek.

Két játékot mutatok be, amely nálunk bevált. Az egyik játék a másfél éves korosztály kedvence lehet (ha már nem az máris nálatok), a másik inkább a középcsoportos óvódások (4-5 évesek) számára lesz élvezetes.

Az is lehet, nem mondok újat. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...